dagens vikt

strax efter kl 7 landade dagens vikt på 102,1kg (så en del förändring från igår) HOPPAS kommer gå neråt varje dag från nu. Men jag ska göra så mycket jag bara kan för att det ska göra det. Men ska inte gå enligt någon extrem diet, Ska ta två påsar ck varje dag. för dte mesta frukost och lunch har jag planerat & så en middag och ett mellanmål, så är det planerat just nu iallafall. och mycket vatten och så mycket motion som möjligt. så lätt det nu är när man har fyra barn hemma på nästan heltid.

Juar hostade en massa igårkväll/inatt så han och Altea fick vara hemma från dagis idag. Nu är han mycket bättre.
väntar på att klockan ska bli lite mer så kan hämta ut pengar på banken. sen ska vi köpa lite målarfärg så han kan måla färdigt huset utan att riskera att färgen tar slut när de har stängt. Han målar i princip från han vaknar tills han somnar. Knappt han vill äta något. Men har sagt till han att han verkligen inte får slita ut sig fullständigt.

Sen behövs matförrådet fyllas på en del. När behövs det inte fyllas på??? ;)  Sen ska kolla på torgdagen också tror jag om de har någon vinteroverall billigt till Juar. Köpte en jättefin för ett tag sen för 100:-. Men den var liite stor och eftersom vi inte alltid kommer ihåg att vika upp lite så har det blivit så slitet längst ner på benen. Hoppas på att de har.

Ha en bra dag så hörs vi!!
Kram

Kommentarer
Postat av: vesna

va gullgit av dig =)) ååh..



hur gamla e dina barn?=) v

2009-03-12 @ 16:00:29
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: vesna

ahaa okej =) nicenice.. de annrrludna namn =) e du lr din man utländska? =D

2009-03-12 @ 20:09:25
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: Marie

Tror att ÖB har billiga overaller

2009-03-12 @ 22:23:32
Postat av: Johanna

Hej hej.. Såg att du skulle byta ut måltider mot påsar.. Kan tipsa dig om att byta ut just middagen, ju senare på dagen man äter, ju större chans att det ligger kvar sen.. bara ett tips, från en annan dietmyra...

2009-03-18 @ 11:09:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0