underbara sol

äntligen en varm dag!!! igen. sista dagarna har ju varit ganska fint. förutom en del regnskurar.. ;)
fick sovmorgon idag. så mysigt att sova med alla barnen i sängen *mys*
men var ganska varm när vaknade.
efter vi hade ätit så börja städa... ska städa hela dagen, bara pausa lite ibland.
barnen har varit ute och lekt nästan hela dagen. så skönt att kunna ha dem ute och leka och springa. härliga trädgård. :)

två dagar kvar sen börjar diar skolan igen. 2:an denna gången. växer de snabbt eller.... känns om häromdagen han föddes. och nu har man helt plötsligt fyra underbara barn. :)

ska fortsätta städa nu, kanske uppdaterar mer senare
ha en fortsatt bra dag

kram

ett tag sen

var ett tag sen jag uppdaterade här nu så tänkte att det kanske var på tiden. har inte hänt så mycket. bara myst och tagit det lugnt med barnen. så som det ska vara. Nu kommer mannen hem snart iallafall. :) saknar min zemer ju!!

igår var jag och barnen i lekparken (bilder kommer senare) fikade och lekte lite. skulle åkt i förgår, men precis när vi var på väg så började dte ösregna. men igår höll det sig fint

nu sitter vi och smaskar piggelin. sen ska vi snart iväg och köpa lördagsgodis. får se om jag tar en LITEN bit. ska ju hålla mig undan när ska ner i vikt. men bättre att tillåta sig lite än att förbjuda det helt. för då finns väl risk för frossa och det ska inte hända.

sen resten av dagen tänkte städa. lång lista, gör det som hinns med. barnen hjälper ju till frivilligt också.

ha en fortsatt bra dag alla
kram från mamman till världens underbaraste barn

Borås Djurpark

I måndags när Juar fyllde år var vi på Borås Djurpark. Tog en hel del bilder. Men de får jag lägga upp imorgon. nu ska ta och sova.
Var på skopunkten en sväng idag. För ett par skor Altea fick för ett tag sen hade gått sönder. Så vi var och bytte dem.
Var ett par sandaler med lite klack på hon hade fått. Lite mer finskor. Men tänkte att är ju inte sååå länge kvr hon har användning för dem (har ju fler sandaler) så istället som köpte vi dessa. Som hon kommer kunna använda längre. Fast inte än, för vi vill ha värme ett bra tag till. Helst månaden ut iallafall.
bilden vill inte, den får vi ta en annan gång då. se om länken funkar.  testa här

bad

lite bilder från när vi var och badade för drygt en vecka sen
Älskade Blear med sin favorit bleble (äpple)älskade prinsessan altea nyligen kommit upp från vattnetälskade juarälskade stora diar, fryser efter att ha varit i vattnet längeblear doppar håretså här blöt blir man av att doppa huvudetdiar och alteableardiar och juar


juar 4 år

I måndags fyllde ju min fina Juar fyra år. Varför växer de så snabbt???????????
tänkte ta och lägga in lite foto.
Alla syskon är nyfikna att se vad Juar får. Observera det fina pappret. hehe. Får skylla på att det vanliga hade tagit slut.. men det viktigaste för barnen är ju vad som är i. :)Kolla in Juars fina min när han inte vet hur man ska öppna. ;)

kör försiktigt

som en kompis sa; den här borde de visa för alla som håller på att ta körkort
så hemskt och så tänkvärt
skicka vidare länken till alla ni känner
http://www.garaget.org/video/666w9fbpg5ah

RSS 2.0